27 January 2010

rose pomander

tekun & gigih menahan kesakitan akibat pintalan bunga ros guna crepe paper yg keras..amat hazab...stakat ni dah setel 3 yg saix bola golf,1/2 size bola takraw..
ade lg 5 nak kena siapkan...

ok sesi menyang hasil kerja....


ni size bola takraw..bunga dia pon beso..
kasi cepat siap



ni size bola golf...kecik2,
tp bl dah taruk bunga beso la plak


8 comments:

Miss Fiza said...

Oh dear...sy pun begitu juga, siap pause simpan dulu then lps 2 hari br smbg balik buat :P nak bagi jari jemari rehat dulu ekeke..

all the best :)

lynadabesh said...

miss fiza,ingat jari jemari nak lembut tiba ari kawin,tp rase nye xde lembut dah,jd kematu..hahaha

k|ree said...

cantik2... :)

lynadabesh said...

kiree..oh terima kasih,hilang kematu di jariku

faratul said...

agak2, satu bola tu brape byk bunge eh?

ErriNa said...

awak..saya nak buat juga..tapi tak pandai.. blh tlg tunjuk mcm mn nak lipat bunga tu tak??? secara detail..

lynadabesh said...

faratul,saye xkira la plak ade bape....nnt balik sye kira ek

errina..nnt saye try wat video ek..tp kalo nak cepat,rina tgk je kat youtube..taip pomander ball..hehehe(ops lagi satu,zaman dolu2 kan ade satu time tu gile wat bunga ngn straw..cara dia sama mcm nak wat bunga ros guna straw :)

safiy aleyaa ♥ ♥ ♥ said...

nk blajar wat ros tu lei x???
minat sgt2..dulu mase2 kola rjin wat kraftgn
tapi semua da lupe tu nk blja lek...