24 July 2009

pelamin.........................

pic2 ni aku amik dr sini...mmg aku suke la dia nyer pelamin......nak2 tang lampu2 tu...




cantik kan..tp aku lagi suka kalo bunga sahaja tanpa daun2 ijau tuh..mmg cun


warna ni soft je....mmg sweet la..tp aku kureng skit kerusi tu..beso sangat lerr....

pendek kata pelamin kat sini mmg meletopp...

emm..cantik,to kalo bj aku kaler merah tenggelam la aku..nampak kerusi je la

putih suci+simple je kan




tapi pelamin aku nnt bukan camni.....ape pon mintak2 nnt mase aku kawin pelamin yang aku idam tuh da ade...amin...tungguuuu.........

8 comments:

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ said...

wahhh...sgt chantex la pelamin2 tuh suma...rs cam bkenan lak...hihihi!!

yuyu said...

amboii bkn maen age..hahaha..tes tnggi 2..polos nye kena tggi jgk la wey!!! tapi mmng cntik2 pon pelmin cam 2..simple+cun+mewah+elegan mmng xdpt dinafikan lage....pape pon arap2 nnti pelamin idaman cik lyna meltOp ek..dormmm!! gebabOr!!!

puan punyer said...

lawoooooooooo wehhhhhh akoo nk kawin lagi....... camner erk klu akoo pakai bj pengantin pastu satu bb dlm RS akoo satu lg akan buat aksi transformers.. adakah menarik gambar kami sekeluarga di atas pelamin itu... hahaha lawa bergetah

lynadabesh said...

cik lady:kalo berkenan ape lagi..p la shoot..mmg cun pelamin n makeup dia....

yuyu:jgn!!kang takut mende lain yang meletoppp
puan punyer:giler la kan...mmg cun sgt..serius aku keciwa..kenapa dia x bukak kat jerantut...

Anonymous said...

comey sgt...

Miss Mully said...

Perkh kak Lyna..
camni saye pun teringin nak kawin nih!!
uish3!!
mesti kak lyna tak sabar kan? hihi...
All da best kak Lyna...!!
Semoga success weding kak Lyna nanti...
mesti gempak punya la...
bom!! kebabom...
memang bombastik..
**Ah, aku da mula nak mengarut kat sini**
Sorry kak Lyna.. hihi...
Miss u!!

Siti Hajar said...

saya suka pelamin yg first n last tu..cantik sgt..:)

lynadabesh said...

miss mully:haipp...mul kena abis study dl..pastu br blh kawin

siti hajar...pendek kata..semuanye cantik kan...