17 July 2009

souvenier +tema kawin

tadi citer pasal zaman kanak2..skang citer pasal kawin......
masa pegi nilai hari tuh aku beli bunga telur,bunga pahar,bantal 4segi kecik2 ngn plasti2 gula2 kan...so bunga pahar yg aku beli tuh mmg murah giler...tp ok la..xla buruk...cuma kosong je...2 hari lepas aku tengok kaklong dah upgrade kan bunga pahar aku tuh....nampak ok la....so malam ni nak balik kg,aku nak bawak balik segala barang2 yang aku beli hari tuh....tema kahwin aku nnt,merah terang,pink dan putih......hehehe..lantak la org nak cakap aku ape pon,yang penting aku mmg suka kaler2 tuh....

sebelum tuh aku nak bagitau,nnt aku kawin xbuat kat umah aku...iskk..sedeh gak,tp redha je la...cos umah aku atas bukit,space pon kecik,pastu org2 kawasan tuh pon xramai,dah ramai yang xpired hehehehe...aku buat kat umah pakngah(pakngah ni my stepdaddy.mak aku kawin slps 12 thn menjadi balu+7thn abah terlantar sakit....)kawasan umah pakngah ni luas..pastu jarak umah aku ngn umah pakngah x la jauh sangat..cuma agak ulula..hehehehe..name pon kg ulu cheka.....

citer pasal bilik tido, ktorg nak wat pink+putih deco by kaklong...ni mmg dia yang mengoffer kan diri ...opss lupe,hantaran pon kaklong gak stil guna warna yang sama......hiasan dalam bilik dah ade dalam kepala aku ngn kaklong...tp xleh la citer detail sangat....nanti dah btl2 kompom br kt citer ye....

pelamin nnt kaler putih...sbb kaler putih nampak suci + matching ngn smua kaler kan...baju untuk nikah pon kaler putih..one of my hantaran mase tunang.....baju sanding kaler merah terang...yang ni aku da book...tapi baju kena tempah lain..so aku xtengaok lagi rupe baju aku tuh......harap2 memenuhi kehendak la.....butik pengantin aku book kat DIANA GALLERY.butik ni kat jerantut gak....ingt balik kali ni nak singgah jap la kat kedai tuh..ade mende nak tye n kompom lg..

emmm...rasenye ckp la dl aku citer pasal preparation aku..sbb kalo citer bebanyak x best la.....bulan depan ingat nak p kl..cr baju raye sambil survey2 cadar pengantin...da p survey kat jj sbn 2 n parkson di sbn parade...xde la cadar yang aku berkenan......smua kaler krim je...aku nak kaler putih bersih....

nota : any suggestion kedai cadar mana yang harus aku pergi?????????????


1 comment:

colourlicious said...

perlukan khidmat jurugambar?
kami mengalu-alukan anda untuk melayari web kami http://colourliciousphotography.blogspot.com untuk lebih lanjut.

kami sedang mengadakan promotion dan kami juga menyediakan pakej ekonomi tetapi amat berkualiti.
thanks.