14 October 2009

hek eleh baru skali dah kecoh!!!

mlm td b4 tdo aku saje la nak bersihkan phone list aku...so mana2 num yang dah xde dlm service aku delete....tp sblm delete aku try la call...xde pon niat nak mengganggu orang...so ternampak la no ex bf aku...aku pon call la..

baru skali bunyi dah dier angkat...aku pon cecepat letak...pastu xde la aku nak miscall lg ke sms ke...

elok je aku cek2 no lain msk 1 msg...msg dr dier la...

msg dier :"spe nie?ske2 je ggu aq tdow(la ko nak tido pon kecoh)!!lau ye pon kol lah esk kow,..aq ngantok nie taw dop."(peduli ape ko ngantok)

aku reply :"Allah,garangnye!org nak test no ni blh guna lg ke x.2 je,sory" (tgk aku blh say sorry lg)

msg dier :"tdow2 lah wei..dh lewat mlm ni (lewat ke??br 11.23pm) ggu aq stdy je (ape ni dol,td ko ckp nak tdo,skang ko ckp stdy la pulokkkkkk!!!) pe sal kau kol aq mlm2 nie?pntg sgt kow?dh 2 kol xnk ckp plak!bengap tol lah bdk nie..


**boleh dia ckp aku bengap...mmg beruk siamang la ko!!!wei tlg la aku nak miscal ko je bukan aku nak ckp ngn ko,tu pasal la aku letak bila ko angkat...lg satu aku call sekali je bukan berkali2..cara dia msg aku tuh cam aku cal dia 50x....hahahaha,yang klaka tuh memula ckp tdo,pastu leh plak ckp stdy...kekonon nak bgtau aku la yang ko skarang tgh stdy sambung degree ke master ke tah2 phd...eleh diploma pon aku dgr ko byk kali sangkut...ada hati nak kerek ko stdy...geli perot aku....


ni la muka siamang marah

xblh ke ko msg aku elok2..aku bukan nak menagih cinta ko ke @ kekonon ngn harapan bila aku miscal ko,ko akan call smla ke..heee tlg la....tak kuaseeeee aku.(mmg memula kalo dia msg aku elok2 aku akan ckp ngn dia elok2,tp..huh.)

penyudahnye aku tdo ngn lena malam tadi sebab hari hujan..patut la aku rase sejuk2 je...huh,kalo weekend mmg layan la tarik selimut.....


note: nasib aku x menikah ngn ko,kalo x hari2 aku makan bengap je la ngn dier....instinct aku la mengatakan yang sebenarnye dia ade simpan no aku lagi tp kekonon wat2 xtau la sape yang miscall.eleh..boleh jalan lah

4 comments:

_Gnie_ said...

biasa la tu awak. ego la tu. pastu nk bgatu dia lagi bagus drp kita. mcm la kita ni hadap sgt...

lynadabesh said...

gnie..yer saye sokong 100%..mcm kt hegeh2 kat dia kan....

AIMI AISAR said...

hahahaha giler sengal mamat tu...kalo kita bengap dia tu bengong....hahaha....delete suddaa.....jgn layan...nti kad jmptn da siap anta kt dia smpai 10 keping biar dia tau...hahahaha (jahat nya aku..astaghfirullah.....

lynadabesh said...

TO AIMI AISAR:MMG DA DELETE...XNAK LA BG KAD..WAT RUGI JERRR