02 October 2009

jejalan


1st syawal.....tp raye tahun lepas hehehe....2008


ni pon versi 2008 skang dah posisi lain..

ctk kan kabus..dlm kul 8.00am++.


uih,aku sesajer google kg sendiri(damak,tp gbr kat atas tu dr camera i ok..)terjumpa plak blog member baik adik(faiz si ahli muzik)..welcome2 faiz..meh kite reramai berblog...sonok pulak baca pasal kisah kg ngn tempat sendiri..rasa cam balik kampung je....bila dah baca baru sedar rupenyer banyak mende yang aku xtau pasal kampung sendiri,sedara mara,kisah2 orang kuat kg/pahlawan...yang lagi bestnyer dapat baca dalam loghat sendiri...weh,tu la part yang best....duk negeri orang ni mmg buat aku rindu ngn bahasa & loghat kg...


p/s:weh.keh rindu nak balik damok...

2 comments:

Muhammad faiz mahayudin said...

aok tuh kan nak jadi Oghang Kb dah hehe..
weh matul tanyer aok wat mende Karpet Putih tu?
yaeh, matnye ade jugek gambor Mat Daouk Tu kehkeh.. weh time kasih Ingat kat kawah.
weh Dj TuH Pakai Hok Kaeh Ke hehe?

lynadabesh said...

nok wat lap kaki jek..dok la,kaeh nak letak dalam bilik..matul ade ke????mat daouk tuh sbb terpaksa...kaeh letok je la bg dia glamer cam aok jugak...

dj tuh aok bagi la kaeh good price boley???sian kaeh nok beli lembu lagi....heheheheh