22 December 2009

cushion cover style cam inggeris..

pening+penat la nak cari yang betul2 ikut citarasa saye..mase pegi nilai 3 itu hari ade jpe kat satu kedai ni..sebelah kedai "kasut vern".style kedai ni lbh kurang KK HOME DECOR gak..ade jumpe CC (cushion cover) tp besar sikit la dr size yg saye nak..lgpon design dia simple sgt...

harga 1pcs RM 10..tp kat tepi2 CC tuh xde lining/renda/jurai2...just kosong je..tp kain dia tebal la...background color putih plus bunga dia ade purple ngn pink..cantik la jugak..kalo harga dlm rm8 mayb saye amik gak.pastu p kk home deco,saiz beso sgt la plak...mcm budak 1 thn pakai baju budak 5 thn...

skrg mana mau cer ek.nak yg ready made sjork sbb kalo yg tempah2 ni mesti lg mahal
ciri CC:

size :14'x13' (36.5cmx35.5cm)
kaler :BG nak kaler putih + bunga2 ros kaler pink yg amat byk
design :4 segi,pastu kalo boleh nak ade lining bulat yg beso @ renda putih pon ok!!!

sesape ade link yg jual cc ni tlg la kasi!!!!


note:kalo jpe CC ni xde dah aku semak pale..hampir setel bab hantaran & hiasan..cuma kena kosentrate bab baju,tudung,kad kawen,borangg....mak oi,byk lagi rupenyer..itu baru intro!!!!!


3 comments:

ShalinzZ85 said...

pening kan persaipan kawen nie..tap percayalah ia akan manis dikenang lepas kawen.hehhe

lynadabesh said...

sangat pening cikgu shazlin...setel yang ni,ade lg yg situ menanti..

puan punyer said...

ngah, akoo rasa kiter beli kain tempah ngan kak ani kt kg lah senang.. x yah penin2..