16 December 2009

memburu di sogo

setelah berkurun mensurvey cadar dari seremban ke nilai 3.pastu sambung ke midvalley..last2 dapat gak aku cadar kaler putih..syukran,dgn kadar yang masih dlm kawalan...mmg x sesia aku ke sogo ngn cik abe n kaklong sefamily...

zap zup zap..setel pilih cadar,xde aku nak merewang ,membelek...smua nak cepat...
pas beli cadar cr t-shirt hantaran cik abe...xpayah yang branded bagai,elok je aku tgk brand forest..siap cik abe amik 2 helai lagi...tu pon x lebih rm 80 pas less..ops lupe nak bgtau cadar aku tuh RM250.00..yang bestnye sarung comforter ngn quilt dia leh cabut kalo nak basuh..xpayah anto dobi...hahahaha..ade yg lg murah,tp kualiti dia kureng skit n comforter n quilt xleh cabut...(sebenonye kaklong yg cam berkenan sgt,aku layan je)

last but not least...sesi yg di nanti,edisi memilih perfume...bajet dlm rm350.00..skali aku dapat set emporio armani diamond +lotion+miniature+sampel spary RM245.00..hahahaa,sgt teruja..
jimat duit aku....cik abe amik set armani code...rm235.00..all item still under budget..heheheehe
part yang aku dah agak gerenti penat,pilih handbag...tapi aku lupe amik brand ape..yg aku ingt valentino tah hape..ni pon msh x over budget..rm200.00..memula nak amik carlo rino,pastu aku tgk deme lambak handbag carlo rino tgh2 hall sogo tuh,trus xkanselllli..kekonon budget pasar malam la plak...tp ikut hati aku xde la jatuh chenta sgt ngn handbag ni tp,kaki dah sakit so amik je la...kaler itam ok,baru secouple ngn kasut aku nnt....

p/s:kalo org ckp ape yg aku beli ni very da cheap,aku peduli ape..ukur baju di bdn sendiri,beli memahal tapi dalam hati melolong....

p/ss:gambo kalo rajin aku taruk,kalo kekonon nak seprais tgu mac 2010 ok!!!!


my wedding planner n chargeman gue!!!




7 comments:

cikteratai said...

sy pun beli cadar dekat sogo..heheheh

lynadabesh said...

cik teratai:tema kawin kaler pe???sonok p sogo ape yg nak smuanye dapat..hehehe

cikteratai said...

lynadabesh~nnt sy cite kat blog sedikit masa lagi..heheheh...tungguuuu....

puan punyer said...

kenapa muka sememeh itu yg aok tepek.. lain kali letak yg gempak sbb nnt senang org nak amik akoo (ada ka??) wakaka.. itu adalah gamba ibu beranak dua yg penin sorang x sihat n sorang lagi sedang sangat nakal di sogo ituuuuuuuu

lynadabesh said...

cik teratai...ooo kena tgu ek....

puanpunyer..ok la,dari gambo xde idung

Yanie said...

brand pe cadar tu?saye ade berkenan AKEMI...bajet RM210 je...next month nk bli kot...hu3...

lynadabesh said...

yanie:ala lupe la nak tgk brand ape..tp bukan akemi...nnt cek smla ek