29 January 2010

saye tau kalo saye buka topik ni mesti kaklong nk hentam sama saye...

saye bukan la seorang yg tinggi lampai pastu langsing tanpa lemak yang berlipat2 tambah lagi sikt,kulit yang putih menggebu...bab kulit takpe la,tak de komen sbb bebas dari masalah jerawat,tapi bab body ni yang saye mmg cukup xboleh nak pikir lagi

dah berbuih mulat kaklong,potpetpotpet dia suh saye diet,tp saye tak berdaya nak melawan nafsu yang itu...tah kenapa la saye ni asal nampak makanan je terus terbuka selera...ya allah,bagi la saye rase perasaan tak selere memandang makanan even ia adalah newyork cheese cake dr secret resepi,ataupon bila saye nmpk makanan kepala saya bertukar menjadi pening2 umpama lalat yang di sembur ridsect...

bila baca blog b2b yang lain,tgk mereka-mereka gigih berusaha mehkuruskan diri supaya kelihatan cantik dan menggoda,rase cam ......cam ah,gemuk bukan syarat sah nikah pon...sapa kata org gemuk haram berkahwin...

tapi,saye pon nak cun meletop time kawin nnt..bia org yang dtg terpegun tgk kesliman saye...jus mate 5 dah beli tp br luak 2 bgks..kalo nak tau dari bln 11 lg beli tp sampai skang asal tgk je,mula la terbayang rase dia yg uwek-uwek tuh...

lagi satu bila rase seolah2 ade ketumbuhan bawah dagu saye ni akibat dari penghasilan lemak2 yang berlebihan dlm tubuh badan ni..rase nak pegi operate je kekonon bajet ketumbuhan dagu...


note:haih..haih..haih...


3 comments:

Mrs Drac said...

hahah..saye bli teh detox pun tak luak2 sbb tak larat nk layan skt perut...skg ni makin membulat..mmg tak komited langsung..

lynadabesh said...

mrs drac,teh tuh stail yg kt rase nak b***k sesangat eh..memandgkan lg 1bln++,saye redha je..hehehe

puan punyer said...

memang nk hentam poon. diet lah wei.............. kang tetiba x muat baju camner? kalau nak tau minah nih memang sejenis susah nk berubat... tolonglah diet