28 January 2010

sempena my engagement anniveseri,aku nak tepek gambo bilik

terlepas pandang ,so jd le hari ni 1 tahun 2hari aku dah di tunangkan ngn cik abe..ceis,ceis,ceis..camne la aku leh xperasan ticker tuh...

so selama ni xpenah lagi taruk gambo bilik mase saye tunang kan(yelah,asik cite pasal bilik nak kawin je..sedangkan bilik kawin tu utk sehari je,bilik yg mase tunang ni akan aku guna sampai bila2!!!)

eh..eh tajuk entry pasal bilik,apsal
muka aku plak!!!



nak tau rasia x,cadar langsir tuh aku pinjam ngn kaklong..
semua set mase dia kawin dulu..katil ngn meja mekap pon dari kaklong..
mak beli sempena hari dia bertunang..



xtau nak tulis pe


suke gamba ni..aksi gediks

2 comments:

puan punyer said...

akoo poon suka gambo gediks tu. x sedo masa tu sarah dh ada dlm perot hahahah. patut akoo nyer penat sampai muntah rupanya ada orang kt dalam hahaha. ni mam kawin dpt lah sarah tgk live, tunang dulu tgk ikut pusak jek hahahaha

lynadabesh said...

hahaha..bongok kaklong...ptt sarah mcm aku kan