29 July 2011

mama,humaira tak boleh tahan la

semalam chat ngn kaklong merangkap mummy humaira..dia cakap masa dia menyusu kan sarah (kaklong my sifu dlm bf ) humaira menjerit-jerit..sambil menjerit mulut ternganga..humaira gian nak menggombeng..sian anak mama,tapi mama dah pesan ngn mummy jgn ajar humaira gombeng..kecuali dalam keadaan terdesak..makin kurus la mummy kalo humaira tanderm ngn sarah..sarah dengan humaira ni sepupu merangkap adik beradik susuan..sebab masa humaira jaundis dulu tinggal bawah lampu dalam wad scn,mama tak larat nak ulang alik susukan humaira..nasib baik mummy offer nak susukan humaira...

ape la mama ni,humaira dah tak tahan nak gombeng la.

lena diulit mimpi...shedap nyer la susu mama.

2 comments:

Queen said...

tgk budak tertido smbil menyusu...lepastu klu kita nk tarik je puting die trus nyonyot2 tu adalah satu kepuasan kn..hahaha

lynadabesh said...

quenn:betul tu nik..lagi syahdu time dia nyonyot mata tgk kita..aduh cair ibukkk