04 December 2009

pelamin dari andaman pengantin d'sayang...

lalalala..hati berbunga riang...saye sangat adore dgn semua pelamin2 ni....mmg cukup cantik di mata saye!!!!mesti korang pon sama kan...insyaallah one of the dais will be mine on my wedding day....alhamdullilah..ini lah yang dikatakan hikmah di sebalik semua yang terjadi...dan semoga semuanye berjalan lancar,aminn...kalo ade sesape yang berkenan dgn pelamin2 ni sila klik sini ok.

tuan empunya pelamin ni en zamri & pn shima..act saye pon xpenah bertemu muka lg dgn diaorg...hehehe...diaorg ni bukan wat pelamin je,senang cite sesape yang nak kawin tuh boleh la amik pakej kat butik andaman diaorg...kedai diaorg kat bandar jerantut..



suka betul ngn lampu chandelier tuh...



kerusi kapal...idaman kalbu


simple n sweet...xsemak mata saye memandang..



kalo akad nikah wat pelamin camni pon cun kan kaklong...


yang beso2 ni sesuai wedding kat dewan..kalo umah saye xkot




weh...lawo amat aok yer!!



kerusi kapal lagi..


yang ni pon saye suke..


note:kaklong,mendung dah berlalu...

7 comments:

puan punyer said...

ada hati nk pelamin nikah. 1 pelamin utk sanding cukuplah.. klu nk gak ku tuka DATO AMIN br blehhh

Dayu said...

pelamin2 skrg mmg sgt mengiurkan
butik2 kat pekan2 biasa pun byk dh update design derang..bagus
tak lah susah2 pengantin nak mengangkut dr bandar besar kan, tak yah nak belanja lebih kat situ

lynadabesh said...

kaklong..hahaha,angan mat jenin
dayu:mkn hari mkn update...senang keja kan

cikteratai said...

cantik...yg mana satu lyna pilih....
heheheh...saya booking dekat temerloh

lynadabesh said...

cik teratai:nak tau kena tunggu 13 mac 2010...hehehe...temerloh area mane???

nisa said...

Hi Dear,
looking for 1001 sweet & fabulous gifts at very affordable price???
do visit my page,

http://gardenofgalleria.fotopages.com/

Happy Preparing for ur big day dear!!!

Yaya said...

santekkkk!!!!!!!