08 July 2011

[Moment with Cloth Diapers Contest]





Syarat-syarat penyertaan:

#1- Terbuka kepada semua mommies yang pakaikan baby dengan Cloth Diapers.
#2-Terlebih dahulu sila follow blog DnazzShoppe dan InDnazzShoes.
#3-Buat satu entry bertajuk "Moment with Cloth Diapers Contest".
#4- Copy gambar banner contest di atas & pastekan di dalam entry anda.
#5-Letakkan sekeping gambar baby anda berCD dan bagi sedikit info tentang baby anda seperti nama & umur baby (tiada had untuk umur baby asalkan masih berCD :p )
#6- Tag sesiapa sahaja rakan blogger anda berCd seperti anda.
#7-Sila tinggalkan url entry anda di ruangan komen.

Tarikh tutup penyertaan: 31 July 2011 jam 12.00 tengah malam

Hadiah-hadiahnya ialah:

Tempat pertama- CD dari DnazzShoppe
Tempat ke2-CD dari DnazzShoppe
Tempat ke 3-Juga Cd dari DnazzShoppe


comel tak cd carrot humaira..masa ni humaira kat wetworld...mama buangkan insert tinggalkan cd je...lagi cantik swimsuit humaira kan....humaira love sangat cd carrot ni sebab humaira suka makan carrot.pastu mama cakap pakai cd ni dapat selamatkan bumi kita dari pencemaran sampah..yeaay!!kecik-kecik lagi humaira dah jadi superhero opss heroin....

nama baby: an'nur humaira muhammad amin
umur baby : 6 month


tagg to kaklong







3 comments:

Dnazz'Shoppe said...

alaa cutenya cd carrot humaira!:)
penyertaan humaira diterima dgn tgn terbuka hehe
good luck yer :)

lynadabesh said...

ok.tq

Dnazz'Shoppe said...

Pemenang contest dh diumumkan.check it out